В вересні 2019 року вихованці гуртка «Лікарські рослини» Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у Всеукраїнській акції «Ліси для нащадків»

test

В вересні 2019 року вихованці гуртка «Лікарські рослини» Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Деркач Тетяна Володимирівна) взяли участь у Всеукраїнській акції «Ліси для нащадків» та представили на обласний етап акції дослідницьку роботу на однойменну тему.

В своїй роботі гуртківці звертають увагу на те, що «…одним з найкращих багатств, якими наділена наша держава і вся планета Земля, є ліс…».

Вихованці досліджували всі етапи народження лісу: від заготівлі високоякісного насіння, зеленого живцювання до висаджування нового лісу. Звертали увагу не те, що «…оздоровлення довкілля – одна з найважливіших умов виживання суспільства…».

На підставі наданих матеріалів дослідження та рішення журі, вихованці гуртка «Лікарські рослини» Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості нагороджені Дипломом комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» за зайняте друге місце.

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.